Vanzari si distributie de produse cosmetice si detergenti

Berioska - Babaria

Marca BABARIA s-a “născut”şi a evoluat în Spania, în unul din cele mai pitoreşti locuri ale Valenciei. Toţi acei, care au avut vreodată tangenţă cu produsele BABARIA, mereu şi mereu se reîntorc la acestea, precum mereu şi mereu se reîntorc la landşafturile de un pitoresc inegalabil ale Spaniei, acei care le-au văzut cândva.

BABARIA fascinează şi ademeneşte în lumea frumuseţii şi a calităţii excepţionale.
Este firească dorinţa fiecărui om de a se simţi confortabil şi de a fi sigur că arăta bine, că are originalitate, că este irezistibil, aşa cum l-a zămislit natura însăşi. Un rol important în realizarea acestui deziderat le revine preparatelor pentru îngrijirea corpului şi produselor cosmetice. Acestea fac posibilă estomparea micilor defecte şi scot în evidenţă ceea ce Vă avantajează.


Majoritatea preparatelor pentru îngrijirea pielii, loţiunile, cremele, de obicei, sunt utilizate zilnic, deaceea de calitatea acestor produse depinde în mod direct sănătatea Dumneavoastre. Marca spaniolă BABARIA, articolele căreia sunt elaborate, în mod exclusiv, pe bază de componente naturale de origine vegetală, corespunde tuturor acestor exigenţe.

 

 


Download Catalog Berioska / Babaria
Pentru vizualizarea catalogului este necesar programul Acrobat Reader.